MIJN MISSIE & VISIE

Mijn missie

Mijn missie is om samen jouw kwaliteit van leven te verbeteren door te ontdekken wie jij bent, wat jou drijft en waar jij écht gelukkig van wordt.

Vertrouwen, motivatie en enthousiasme staan voorop evenals de aansluiting op jouw persoonlijke behoeftes, zodat jij optimaal je mogelijkheden en kwaliteiten kunt ontdekken en hiervan gebruik kan maken om zo weer positief de toekomst tegemoet te kunnen gaan.

Kwaliteit van leven verbeteren

Mijn visie

Een wereld waarin jij weet wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, zodat langdurige (ongezonde) twijfel en soms zelfs ziekte kan worden voorkomen.

Dit wil ik bereiken door het bieden van handvatten, het stellen van de juiste vragen, mee te denken en ondersteuning te geven. Hierdoor word je bewust van je kwaliteiten en word je zelfvertrouwen, de eigen kracht en de motivatie om te onderzoeken wat ervoor gaat zorgen dat je leven weer in balans raakt, vergroot.