MIJN MISSIE & VISIE

Mijn missie & visie

Het hebben van een missie & visie vind ik enorm belangrijk. Door een duidelijke missie en visie weet jij wat een samenwerking (met mij) jou opbrengt en kun je een goede inschatting maken of het bij je past.
Daarbij hebben ze mij geholpen met het ontwikkelen van producten en diensten die volledig aansluiten bij jou. Zodat jij uiteindelijk kunt bereiken wat jij voor ogen hebt.

Mijn missie is om samen jouw kwaliteit van leven te verbeteren door te ontdekken wie jij bent, wat jou drijft en waar jij écht gelukkig van wordt.

Vertrouwen, motivatie en enthousiasme staan voorop evenals de aansluiting op jouw persoonlijke behoeftes. Hierdoor kun jij optimaal je mogelijkheden en kwaliteiten ontdekken en kun je hiervan gebruikmaken om zo weer positief de toekomst tegemoet te kunnen gaan.

Missie & visie

Visie


Een wereld waarin jij weet wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken, zodat langdurige (ongezonde) twijfel en soms zelfs ziekte kan worden voorkomen.

Dit wil ik bereiken door het bieden van handvatten, het stellen van de juiste vragen, mee te denken en ondersteuning te geven. Hierdoor word je bewust van je kwaliteiten en word je zelfvertrouwen, de eigen kracht en de motivatie om te onderzoeken wat ervoor gaat zorgen dat je leven weer in balans raakt, vergroot.