DIT BEN IK!

Een creatieveling, een echte dromer en voorstander van doen waar jij gelukkig van wordt en zijn wie jij wil zijn, dat ben ik!

Dit ben ik!

DIT BEN IK!

Een creatieveling, een echte dromer en voorstander van doen waar jij gelukkig van wordt en zijn wie jij wil zijn, dat ben ik!

Dit ben ik! 
Ik had op zich een prima leven; leuke mensen om me heen, toffe hobby’s, een fulltime baan, nooit echt hele nare situaties meegemaakt, en toch had ik constant het gevoel dat ik er niet uithaalde wat erin zat en stelde ik mezelf geregeld de vraag: “Is dit het nou?”. Als iemand mij vroeg; “Waar word jij nou echt blij van? Wat zou je nog echt graag willen?” dan had ik daar geen antwoord op. En niet omdat ik nou zo tevreden was, maar juist omdat ik het gewoon niet wist.

Ik liet me meesleuren door de drukte van alledag en liet het allemaal op me afkomen. Ook zag ik mijn vriendinnen niet wekelijks, had ik niet de behoefte om ieder weekend op stap te gaan en moest ik in het weekend ontzettend opladen van alles wat zich die week had afgespeeld. Anderen leken hier helemaal geen last van te hebben.

Uiteindelijk leidde die onzekerheid over het werk wat ik deed, dat ik niet wist wat ik wilde met mijn leven, en het idee dat ik op deze leeftijd alles eigenlijk op orde zou moeten hebben maar daar voor mijn gevoel nog ver weg van was, tot een burn-out.

Daar zat ik dan, helemaal opgebrand, niet wetende wat ik wilde en of ik überhaupt wel op de goede weg was. Ik vond niks meer leuk, haalde nergens meer energie uit en wilde de hele dag het liefst in mijn bed liggen.

Jep, ik was een strebertje, die altijd alles zelf wilde doen en niemand wilde opzadelen met mijn problemen. Wie zit er nu te wachten op mijn gezeur over wat er allemaal niet goed gaat? Echt niemand hoor! Om er vervolgens helemaal aan onderdoor te gaan.

Je voelt het wellicht al aankomen, er waren veel, heel veel mensen, die mij een luisterend oor wilden bieden en helpen. Maar ja.. als je er midden in zit en je je al niet goed voelt over jezelf, dan is het ontzettend gemakkelijk om genoeg redenen te bedenken waarom anderen ook niet op jou zitten te wachten.

Kom je er zelf niet uit? Zoek hulp!

Uiteindelijk heb ik hulp geaccepteerd en ja, dat heeft me zo ontzettend geholpen!

Het is zo fijn om iemand te hebben waar je je gevoelens, gedachtes en uitdagingen mee kunt delen. Iemand die ervoor zorgt dat je niet in je eigen tunnelvisie terecht komt en je dat extra zetje in de rug geeft en je het vertrouwen te geven dat het wel mogelijk is wat jij voor ogen hebt!

Na mijn eigen uitdagingen en onzekerheden te hebben overwonnen, wil ik nu degene zijn die anderen ondersteunt en helpt met hun eigen uitdagingen. En daarom noem ik mezelf de Quarterlife Supporter!

Ik ben Vera Bongaerts…

…en woon in het prachtige, kleine Leveroy (in Limburg). Tegenwoordig ben ik ook veel te vinden in Roggel, waar ik mijn eigen kantoor heb.

Enorm enthousiast word ik van het maken van mooie reizen, het liefst zo ver mogelijk, van lekker creatief bezig zijn en zodra het mooi weer is, haal ik graag mijn motor uit de garage.

Daarbij vind ik het heerlijk om een keer in de week te bootcampen en doe ik sinds een tijdje aan yoga (om dat drukke koppie van mij rustig te houden, maar ook omdat ik het gewoon lekker vind).

Verder heb ik de opleiding Toegepaste Psychologie in Nijmegen gedaan. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en ook echt een super studententijd gehad! Hierna ben ik een aantal jaar in verschillende functies werkzaam geweest, maar merkte ik vaak algauw dat ik er niet echt enthousiast van werd. Het had niet die Wow factor, en daar was ik stiekem toch wel naar opzoek!

Inmiddels heb ik de Wow factor gevonden in mijn eigen bedrijf Quarterlife Support en begeleid en ondersteun ik dames in hun zoektocht naar zichzelf en waar zij gelukkig van worden.

Burn-out voorkomen

Maar genoeg over mij, het is nu tijd voor jou!

Ook jij verdient het om te doen waar jij gelukkig van wordt en de persoon te zijn die jij graag wil zijn. Waarom zou je genoegen nemen met minder? Of met iets dat niet of net niet bij je past? Dat zou zo zonde zijn!

Ik help je graag verder ontdekken wie jij echt bent, waar jij super enthousiast van wordt en wat je eraan kunt doen om je dromen te realiseren.